Wednesday, August 24, 2011

:: Daun Sup & Daun Bawang ::


salam semua...

selamat menyambut 24 hari ramadhan. tak lama lagi kan raya... tapi saya ni lain plak mood yang datang. Mood nak berkebun jer.

Ni nak share gambar daun sup dan daun bawang yang saya letak jer dalam pasu berair yang ada span dan tanah kompos dalam kotak... :D

seronok!


4 comments:

hijaudaun said...

suburnya daun bawang akak tu. jeles la.benih daun sup tu susah nak dapt kat sini. yang ada daun ketumbar je.teringin nak tanam daun sup. ( macam mengidam je ni );>

KemBhoJha said...

salam perkenalan...

saya kat rumah dah jarang memasak semenjak arwah suami dah tak der.. jadi.. kebanyakan bwg2 tu semua dah tumbuh...

saya letak jer kat dalam kotak yg dah saya letak tanah kompos..

tak sangka pulak ia menjadi. :)

terima kasih kerana sudi singgah kat blog saya dan memberi komen.

shafirul suffian said...

salam kembhojha...
saya sangat cemburu daun sup yang tumbuh suburr tu... jeles..jelesss..
nampak mcm lapik dengan kapas... kongsi la caranya..
saya dah tanam 2 kali benih sup ni tapi x berjaya...

shafirul suffian said...

please email saya di shafirulsuffianselamat@yahoo.com
(email ni nama anak) hehehe...